Υπόσχεται ότι δεν τις θέλει για άλλες… υπηρεσίες πέρα από το να τον συμβουλεύουν σε θέματα μόδας

ITALIA«Σεΐχης αναζητά καλλίγραμμες γυναίκες ηλικίας 18 – 27 ετών που γνωρίζουν την αγγλική και ξέρουν τα πάντα γύρω από τη μόδα. Ημερήσιες απολαβές 100 ευρώ, διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία και δείπνα δωρεάν, καθώς και ασταμάτητο shopping»… κάπως έτσι αναφέρει το κείμενο αγγελίας, μέσω της οποίας σεΐχης από το Ντουμπάι επιδιώκει να συγκεντρώσει 100 νεαρές γυναίκες από την Ιταλία ώστε να βρίσκονται στο πλάι του σε κάθε έξοδο, αλλά και να του προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους για τη μόδα και την ιταλική φινέτσα.

Κοσμοσυρροή στα κάστινγκ που πραγματοποιήθηκε στην Πάντοβα, με δεκάδες φοιτήτριες, πωλήτριες, άνεργες να περνούν από σύντομες συνεντεύξεις με την ελπίδα να προσληφθούν στο… χαρέμι του δισεκατομμυριούχου άνδρα, του οποίου τα στοιχεία δεν αποκαλύπτονται.

Άλλωστε, όπως διευκρινίζει η αγγελία, οι 100 κορασίδες δεν πρόκειται να δεχθούν ανήθικες προτάσεις αλλά θα εργαστούν για 15 ημέρες μοναχά ως συνοδοί του σεΐχη και της οικογένειάς του, η οποία αποτελείται από 60 μέλη, στα ταξίδια τους στην Ευρώπη και ως σύμβουλοι μόδας.

«Δεν έχω τίποτα να χάσω. Είμαι 21 ετών και για να πω την αλήθεια, τα μάτια μου έλαμψαν όταν είδα στην αγγελία ότι θα μου εξασφαλιστεί ασταμάτητο shopping», δήλωσε μία από τις υποψήφιες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.