Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες στον Πανιώνιο
paniwniosΣτον Πανιώνιο γνωρίζουν πλέον το ποσό του ανοίγματος που υπάρχει στην ΠΑΕ και τώρα θα πρέπει να προβούν στις επόμενες κινήσεις ώστε να σώσουν τον σύλλογο.

Επίσημη τοποθέτηση μετά τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου δεν υπήρξε, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι κοντά στα 9 εκατ. ευρώ και θεωρείται βιώσιμο από την… ομάδα σωτηρίας.

Με την προϋπόθεση να επιτευχθεί η υπαγωγή των «κυανέρυθρων» σε κάποιο ευεργετικό άρθρο και θα γίνει αρχικά προσπάθεια για το 106 (αλλιώς στο 99) του προπτωχευτικού κώδικα. Πάνω σε αυτό το πλάνο θα «τρέξουν» και είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, διότι έπεσαν μέσα στις εκτιμήσεις τους οι άνθρωποι που προσπαθούν για το καλύτερο μέλλον του Πανιωνίου, διότι υπολόγιζαν το χρέος στα 8,5 εκατ ευρώ.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούν άμεσα τα έγγραφα που απαιτούνται για να προχωρήσει η διαδικασία για το άρθρο 106 και στη συνέχεια θα υπάρξουν επαφές με τους πιστωτές, ώστε να υπάρξει συμφωνία, ώστε να μην ελλοχεύει ο κίνδυνος προσφυγής στη FIFA. Εξάλλου, το καλό της υπόθεσης είναι ότι δεν είναι πολλές οι οφειλές προς ποδοσφαιριστές και αυτό μετράται στα συν, διότι έχει αποτελέσει εμπόδιο στον Άρη, στην προσπάθεια για υπαγωγή στο άρθρο 99, που είναι επίσης στα υπ όψιν.

Γίνονται συνεχείς επαφές με δικηγόρους, ώστε να μην ξεφύγει κάποια λεπτομέρεια, η οποία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Επιπλέον, αισιοδοξούν ότι θα βρεθεί λύση και για την Εφορία, καθώς εκεί οφείλονται τα περισσότερα χρήματα, δηλαδή περίπου 3 εκατομμύρια.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.