ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗΔήλωση της Τομεάρχου Ενέργειας Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για την κατάθεση του Νομοσχεδίου για τον τεμαχισμό και καθετοποίηση κατά 30% της ΔΕΗ Α.Ε.:

Σήμερα, οι Έλληνες γιορτάζουν την «Πρωταπριλιά». Φαίνεται όμως πως για την κυβέρνηση «Πρωταπριλιά» είναι κάθε μέρα, αφού κερδίζει μετ’ ευκολίας το βραβείο ψεύδους και υποκρισίας. Παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού και Υφυπουργού ΠΕΚΑ ότι νομοσχέδιο για τη «Μικρή ΔΕΗ» θα παγώσει, παρά τις έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και των υπολοίπων περιοχών, η κυβέρνηση συνεχίζει κανονικά το καταστρεπτικό της έργο που θα υποθηκεύσει την ενεργειακή επάρκεια της χώρας και θα «δωρίσει» στους υμετέρους επιχειρηματίες τις καλύτερες μονάδες και τα καλύτερα κοιτάσματα της χώρας. Κατατέθηκε το νομοσχέδιο παρά τις διαβεβαιώσεις και των υμετέρων συνδικαλιστών και αυτοδιοικητικών. Μέλλει να δούμε το επόμενο βήμα, όπως η δια της πλαγίας οδού συζήτηση του στα θερινά τμήματα της Βουλής, ή με διαδικασίες «express» λόγω εκλογών με την ψήφιση ενός άρθρου, πρακτικές που εφαρμόζει συχνά η σημερινή συγκυβέρνηση. Οι παρασκηνιακές και «κάτω από το τραπέζι» πρακτικές δεν θα περάσουν από μια ηγεσία που πνέει τα λοίσθια. Απεναντίας, θα διατηρηθεί ο δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας της ΔΕΗ πάση θυσία και είμαστε η μόνη δύναμη που μπορεί να το εγγυηθεί.

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842
rachil.makri@parliament.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.