Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποφασίζουν σήμερα οι φαρμακοποιοί της χώρας

Μάρτιος 31st, 2014 by Χρήστος Μίμης

Κλιμάκωση προαναγγέλλει ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής – Στις χωριστές γενικές συνελεύσεις θα κριθεί η πορεία των κινητοποιήσεων των φαρμακοποιών
FARMAKOIPOIOIΗ ψήφιση του πολυνομοσχεδίου είναι πλέον γεγονός, με τις διατάξεις για τη λειτουργία των φαρμακείων να είναι πλέον νόμος του κράτους.

«Θα το αντιμετωπίσουμε με σκληρές κινητοποιήσεις. Ο νόμος πέφτει με άλλο νόμο. Θα τους αναγκάσουμε να πάνε στα τσακίδια», δηλώνει στο theTOC.gr ο πρόεδρος του φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος και επισημαίνει ότι «οι κινητοποιήσεις δεν σημαίνουν πάντα απεργία».

Σήμερα τα φαρμακεία είναι κλειστά στην Αττική. Ο κ. Λουράντος αναμένεται στις 11:00 να κάνει γνωστές τις θέσεις του στη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αναμένεται να κρίνει την πορεία των κινητοποιήσεων.

Και στην υπόλοιπη χώρα όπως δήλωσε ο πρόεδρος του πανελλήνιου φαρμακευτικού συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάσης τα φαρμακεία έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ οι περαιτέρω κινήσεις τους θα καθοριστούν στη συνέλευσή τους στις 14:00.

Φωτογραφία : Eurokinissi / Γιώργος Κονταρίνης

This entry was posted on Δευτέρα, Μάρτιος 31st, 2014 at 13:59 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply