Aναλυτικά όλες οι χρεώσεις

potamiΜικρότερο ήταν το κόστος της περιοδείας του Σταύρου Θεοδωράκη στην Ήπειρο σε σχέση με την Κρήτη, όπως ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του κόμματος «Το Ποτάμι».

Με το γνωστό «πινακάκι» που είδαμε μετά την πρώτη περιοδεία στην πατρίδα του Θεοδωράκη, δημοσιεύθηκε και με την ολοκλήρωση της δεύετερης περιοδείας.

Το συνολικό κόστος ανήλθε στα 3.576 ευρώ, 1000 δηλαδή λιγότερα από την προηγούμενη περιοδεία, που είχε στοιχίσει σύμφωνα με τα στοιχεία 4.572 ευρώ. Από τα έξοδα αυτά, τα 3.130 ευρώ, προήλθαν από «εισφορές φίλων», όπως αναφέρει το πινακάκι.

Αν και τα κεράσματα φαίνεται πως δεν ήταν τόσα όσα στην πατρίδα του Σταύρου Θεοδωράκη, όπου όπως διευκρίνιζαν τα στελέχη του κόμματος, χρειάστηκε να πληρώσουν μόνο ένα γεύμα, το κόστος στην Ήπειρο μειώθηκε σημαντικά. Εδώ, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν πλήρωσε ούτε ευρώ για την τηλεοπτική κάλυψη της περιοδείας – φαίνεται πως επιλέχθηκαν άλλες λύσεις, καθώς και πάλι, μέσω της ιστοσελίδας του «Ποταμιού» και των προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, το κοινό είχε τη δυνατότητα να παρακολοθεί την περιοδεία βήμα – βήμα, μέσω βίντεο και φωτογραφιών.

Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως ανάμεσα στα έξοδα αυτή τη φορά, περιλαμβάνονται και οι γαλότσες που φόρεσε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά την επίσκεψή του στην κτηνοτροφική μονάδα στην Ήπειρο, και οι οποίες κόστισαν 83 ευρώ!

Αναλυτικά: 

Ξενοδοχείο: 443 ευρώ
Αεροπορικά εισιτήρια: 1.428 ευρώ
Φαγητό: 341 ευρώ
Αυτοκίνητο: 240 ευρώ
Βενζίνη:150 ευρώ
Διάφορα Έξοδα: 187 ευρώ
Ταξί: 60 ευρώ
Αναλόγιο: 308 ευρώ
Γαλότσες: 83 ευρώ
Γραφική ύλη: 336 ευρώ

Συνολικά έξοδα: 3.576 ευρώ
Εισφορές φίλων: 3.130 ευρώ


protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.