Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σουμάχερ: Ειδικό δωμάτιο 10 εκατ. λιρών φτιάχνει η Κορίνα για να τον πάρει σπίτι

Μάρτιος 30th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της και θέλει να τον πάρει στο σπίτι τους στη Γενεύη για να τον βοηθήσει να βγει από το κώμα…

Η γυναίκα του Μίκαελ Σουμάχερ, του πολυ-πρωταθλητή της Formula 1, που βρίσκεται σε κώμα από τις τελευταίες ημέρες του 2013, αποδεικνύει την αγάπη που του έχει με έναν ακόμη τρόπο: Φτιάχνει ειδικό δωμάτιο στο σπίτι τους, ώστε να μπορέσει να πάρει τον αγαπημένο της Μίκαελ από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η αγγλική εφημερίδα «Mirror», το κόστος της κατασκευής αυτού του νοσοκομειακού δωματίου υπολογίζεται πως στοίχισε περίπου δέκα εκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Ο πιλότος της Formula 1 νοσηλεύεται τους τελευταίους τρεις μήνες, μετά το ατύχημα την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Έκτοτε, η σύζυγός του Κορίνα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Τώρα, θέλει να τον πάρει στο σπίτι τους, ώστε να νιώθει κι εκείνος την οικογενειακή θαλπωρή και όχι την ψυχρότητα των χώρων υγείας.

Το σπίτι της οικογένειας Σουμάχερ βρίσκεται στην Ελβετία, δίπλα στη λίμνη της Γενεύης.

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 30th, 2014 at 14:44 and is filed under F1, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply