Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η ζωή στην πτέρυγα VIP του Κορυδαλλού: Οι συγκάτοικοι του Ακη, ο νέος «ένοικος» και η μετακόμιση Ψωμιάδη

Μάρτιος 30th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τσοχατζόπουλος - ΥποβρύχιαΤα τραγικά περιστατικά με το θάνατο του σωφρονιστικού υπαλλήλου και του βαρυποινίτη έχουν στρέψει ξανά στην προσοχή στις φυλακές και τα όσα συμβαίνουν εκεί. Υπάρχουν και όμως κάποιοι κρατούμενοι που δεν βιώνουν παρόμοιες καταστάσεις. Οι «ένοικοι» της περίφημης πτέρυγας VIP του Κορυδαλλού.

Εκεί λοιπόν πλέον ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν μένει μόνος στο κελί του, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, καθώς του έβαλαν ως συγκάτοικο έναν Αλβανό του κοινού ποινικού δικαίου και έναν άλλον κατάδικο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και οι δύο είναι ήσυχοι και δεν μιλούν ιδιαίτερα μεταξύ τους.

Ο πρώην υπουργός περνά τη μέρα του κάνοντας ασκήσεις, διαβάζοντας και μιλώντας με τους δικηγόρους του, ενώ πριν από μερικές ημέρες εμφανίστηκε έξω από το κελί του ένα καλάθι με ζαρζαβατικά και λάχανα για σαλάτα.

Συγκάτοικο απέκτησε και ο Ιωάννης Σμπώκος, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, έναν αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά. Δίπλα του βρίσκεται ο πρώην υπουργός της Κύπρου, Ντίνος Μιχαηλίδης, στον οποίο κανείς δεν μιλάει σύμφωνα με το δημοσίευμα. Η VIP πτέρυγα απέκτησε και νέο προσωρινό ένοικο, τον οποίο έκλεισαν εκεί για λόγους ασφαλείας. Οχι επειδή κινδυνεύει η ζωή του, αλλά για να μην δραπετεύσει. Είναι ο ισοβίτης Παναγιώτης Βλαστός, στον οποίο έδωσαν ένα ξεχωριστό κελί στο υπόγειο της πτέρυγας.

Οσο για το κελί στο οποίο έμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός, εκεί τοποθετήθηκε έστω και προσωρινά ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος όμως προαυλίζεται σε ξεχωριστές ώρες από ότι τα μέλη της 17Ν.

iefimerida

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 30th, 2014 at 16:33 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply