Από τη περασμένη Παρασκευή αγνοείται η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα. Φέρεται να έπεσε θύμα απαγωγής. Τι λέει ο σύζυγός της Νίκος Μπούρας

THALEIA XOYNTAΘύμα απαγωγής φέρεται να έπεσε η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα, σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου Νίκου Μπούρα.

Η υπόθεση της εξαφάνισής της ερευνάται από τις αρχές από τη περασμένη Παρασκευή.

Η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι της για ένα επαγγελματικό ραντεβού, μετά το πέρας του οποίου θα πήγαινε για φαγητό με το σύζυγό της. Όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ και ο σύζυγός της μετέβη στην Ασφάλεια Αττικής και δήλωσε την εξαφάνισή της.

Όπως τόνισε στην εκπομπή ΜΙΛΑ και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο δικηγόρος Νίκος Μπούρας:

“Είναι φρικτό αυτό που συμβαίνει. Ο πρώτος λόγος που αποφάσισα να μιλήσω δημόσια είναι για να παρακαλέσω οποιονδήποτε, αν γνωρίζει κάτι, να μου το πει. Ο δεύτερος λόγος είναι για να παρακαλέσω τους ίδιους τους απαγωγείς να δώσουν ένα σημάδι και να εξηγήσουν κάποια πράγματα… Δεν είχα καμία επικοινωνία με τους απαγωγείς, από την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα. Αλλά ούτε τότε μου έδωσαν να μιλήσω με τη σύζυγό μου. Δεν ξέρω αν είναι καλά. Δεν έχω ίχνος ζωής. Κάνω έκκληση στους απαγωγείς να πάρουν ένα τηλέφωνο και να παρακαλέσω τον κόσμο αν κάποιος έχει δει ή ακούσει κάτι να απευθυνθεί σε μένα ή στις αρχές.

Εκείνη την ημέρα θα έπαιρνε ταξί για να πάει στο λιμάνι του Πειραιά για ένα ρεπορτάζ. Έφυγε με ταξί που πήρε περίπου στις 8 το βράδυ”.

Μάλιστα, ο ποινικολόγος είπε ότι περίπου στις 9 το βράδυ δέχθηκε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει απαγάγει την γυναίκα του.

Ο άνθρωπος που κάλεσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες εκβίασε τον ποινικολόγο, χωρίς όμως να του ζήτησε λύτρα προκειμένου να αφήσει ελεύθερη. Ήδη την υπόθεση τη χειρίζεται η Υπηρεσία Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι η Θάλεια Χούντα, ήταν και υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.