Στόχος μια καλή εμφάνιση και νίκη ενόψει των πλέι-οφ
ANASTASIOUΣτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό έχοντας ως στόχο άλλη μια καλή εμφάνιση και νίκη ενόψει των πλέι-οφ.

Ο Γιάννης Αναστασίου χθες μίλησε στους παίκτες του, τους συνεχάρη για τη νίκη με την Καλλονή και τους επεσήμανε τη δυσκολία της αναμέτρησης που έχουν μπροστά τους…

«Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και για να τον κερδίσουμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Κάνουμε κάποια ατομικά λάθη ειδικά στην κυκλοφορία της μπάλας και αν τα συνεχίσουμε το Σάββατο θα τα πληρώσουμε», ανέφερε ο προπονητής του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι αναμένεται να έχουν πολλές αλλαγές στην 11άδα σε σύγκριση με το παιχνίδι με την Καλλονή στο οποίο είχαν μείνει εκτός αρκετοί παίκτες.

Στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Αμπέντ, Μπεργκ, που δεν έπαιξαν με την Καλλονή και πιθανότατα ο Αναστασίου θα παρατάξει την ομάδα με συνταγή ντέρμπι.

Δηλαδή τον Ατζαγκούν κοντά στον Μπεργκ και τετράδα στο κέντρο με Μέντες, Ζέκα, Αμπέντ, Πράνιτς.

Εκτός αποστολής θα είναι ο Ντίνας, που υπέστη κάκωση έσω πλαγίου και θα είναι έτοιμος σε 10 ημέρες.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.