Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Υπέρ της άρσης ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της ΧΑ η αρμόδια επιτροπή της βουλής

26 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗTην άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μίχου, Αντώνιου Γρέγου, Αρτέμιου Ματθαιόπουλου και Ευστάθιου Μπούκουρα, εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια, με τις θετικές ψήφους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν «παρών» και η Χρυσή Αυγή καταψήφισε.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του ενώπιον της Επιτροπής, ο Ν. Μίχος- για τον οποίο υπάρχει αίτημα παραβίασης του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή- δήλωσε ότι κατείχε όπλο για την προσωπική του ασφάλεια, ενώ τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα εν αγνοία του στο σπίτι που ενοικιάζει.

Ο Αντ. Γρέγος υποστήριξε ότι η δίωξή του για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση είναι πολιτική και στη δικογραφία δεν υπάρχουν πουθενά επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.

Το εισαγγελικό αίτημα για τους βουλευτές Αρτ. Ματθαιόπουλο και Ευστάθιο Μπούκουρα (ο οποίος κατέθεσε υπόμνημα στην Επιτροπή) αφορά, επίσης, διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

e-typos.com

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2014 at 22:55 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply