Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Τι συμβαίνει με τον Στ. Μπούκουρα και τη Χρυσή Αυγή;

Μάρτιος 26th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Παραμένει ή όχι μέλος της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΠριν από λίγες ημέρες με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάλεσε τον έγκλειστο στις φυλακές Ναυπλίου βουλευτή κ. Στ. Μπούκουρα να παραδώσει την έδρα «στον ελληνικό λαό», καθώς είχε ανακοινώσει ότι τον έχει διαγράψει από την κοινοβουλευτική της ομάδα.

Αιτία της διαγραφής του, έγγραφο του βουλευτή ο οποίος γνωστοποιούσε την πρόθεσή του να μη μεταβεί στις φυλακές Κορυδαλλού όπου σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα τεθούν ενώπιον της επιτροπής δεοντολογίας του Κοινοβουλίου.

Μέχρι σήμερα όμως, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη κανένα χαρτί του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκου δεν έχει φτάσει σε αυτόν και ως εκ τούτου τυπικά ο κ. Μπούκουρας παραμένει μέλος της.

Να σημειωθεί ότι με δηλώσεις του ο βουλευτής πέρασε στην αντεπίθεση δηλώνοντας ότι «Η Χρυσή Αυγή μου χρωστάει, δεν της χρωστάω» τονίζοντας ότι φέρθηκε πιο αντρίκεια από τους συναγωνιστές του.

 

 

Χασαπόπουλος Νίκος

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 26th, 2014 at 08:38 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply