Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι ασυνήθιστες χρήσεις των αυγών

Μάρτιος 26th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός κουζίνας

augoΤα αυγά είναι απίστευτα ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός κουζίνας!

1. Αν σας τελείωσε η κόλλα, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το ασπράδι του αυγού. Όταν στεγνώνει γίνεται μια τέλεια κολλώδεις ουσία. Αν θέλετε να κολλήσετε τις χάρτινες χειροτεχνίες σας, αυτή είναι μια καλή λύση. Μπορείτε επίσης, να αναμίξετε το ασπράδι με αλεύρι, νερό και ζάχαρη, για κατασκευές από πεπιεσμένο χαρτί.

2. Μην πετάτε το νερό που βράσατε τα αυγά. Τα κελύφη των αυγών περιέχουν μεγάλη ποσότητα ασβεστίου καιτα φυτά σας θα το λατρέψουν! Αφήστε το βραστό νερό να κρυώσει λίγο και ποτίστε τα με αυτό.

3. Καθαρίστε τα δερμάτινα παπούτσια σας με το αυγό. Θυμηθείτε πόσο καλά είναι τα αυγά για το δικό μας το δέρμα. Το ίδιο καλά είναι και για τον καθαρισμό των δερμάτινων παπουτσιών. Η παχιά και κολλώδες βάση από το ασπράδι, απομακρύνει εύκολα τη βρωμιά από τα δερμάτινα (παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλι). Τρίψτε απαλά τα ασπράδια στο δερμάτινο, και σκουπίστε με ένα υγρό πανί. Το αυγό θα αποτελέσει επίσης μια προστατευτική βάση, η οποία δίνει λάμψη!

neadiatrofis

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 26th, 2014 at 14:01 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply