ΜΕΣΑΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΡΗΤΗ - ΕΓΚΛΗΜΑΝεκρός από χτυπήματα με μαγκούρες στο κεφάλι έπεσε ένας άνδρας στην περιοχή της Μεσαράς στο Ηράκλειο το απόγευμα της Κυριακής, όταν δύο νεαροί αντέδρασαν βίαια σε παρατήρηση που τους έκανε για τον τρόπο που οδηγούσαν

Για ασήμαντη αφορμή, δύο νεαρά άτομα ξυλοκόπησαν με μαγκούρες μέχρι θανάτου τον 51χρονο Κωσταντίνο Προβιδάκη  στην περιοχή Αντισκάρι της Μεσαράς Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος άνδρας μαζί με το γιο του κατευθύνονταν με το αυτοκίνητο τους στο Αντισκάρι, όπου είναι παντρεμένος ο δεύτερος γιος του. Ένα δεύτερο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί, που επέστρεφαν από κουρές προβάτων και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεθυσμένοι, άρχισε να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, “κλείνοντας” τους το δρόμο. Όταν ο 51χρονος τους έκανε παρατήρηση ότι με την οδήγηση τους θα προκαλέσουν ατύχημα, οι νεαροί κατέβηκαν από το όχημα και με τις “κατσούνες” άρχισαν να τον χτυπούν άγρια στο κεφάλι αλλά και όλο του το σώμα.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον 51χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, αλλά είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του από τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως έγινε γνωστό στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται δύο άτομα που εμπλέκονται στη φονική συμπλοκή ανάμεσά τους και ο βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα ο 33χρονος άνδρας φέρεται να παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα των Μοιρών τα ξημερώματα.

Υπενθυμίζεται στην ασφάλεια κρατείται από χτες ένας 26χρονος που σύμφωνα με τα στοιχεία είναι ο ένας εκ των δραστών.

Αναζητείται ένας ακόμη 24χρονος αδερφός του 33χρονου που εμπλέκεται στην υπόθεση

Iσχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έζωσαν την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, προκειμένου να αποφευχθούν κινήσεις αντεκδίκησης .

Θρήνος

Την ίδια ώρα η οικογένεια του άτυχου 51χρονου άνδρα έχει βυθιστεί στο πένθος μη μπορώντας να πιστέψει ότι μια ακόμη τραγωδία που χτύπησε την πόρτα της. Ο θρήνος για τον αδικοχαμένο Κωνσταντίνο Προβιδάκη έχει “σκεπάσει” το χωριό. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο 25 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο χωριό του στις Γκαγκάλες.

Τι λέει το αστυνομικό δελτίο

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο για τις έρευνες των δραστών αλλά και την τραγωδία:

Συνελήφθησαν άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές δυο από τους δράστες της ανθρωποκτονίας 51χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Φαιστού, στο Ηράκλειο .

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 26 και 33 ετών, ενώ αναζητείται ο τρίτος δράστης, επίσης ημεδαπός 24 ετών, αδελφός του 33χρονου δράστη .

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι τρεις δράστες τραυμάτισαν θανάσιμα το θύμα, με τη χρήση ποιμενικών ράβδων, για ασήμαντη αφορμή, που είχε σχέση με την παραχώρηση προτεραιότητας διέλευσης από στενωπό του οδοστρώματος, δυο οχημάτων, στα οποία επέβαιναν το θύμα και ο 27χρονος γιος του (στο ένα) και οι δυο συλληφθέντες δράστες (στο άλλο), αντίστοιχα.

Ο 26χρονος δράστης επιχείρησε να διαφύγει με όχημα το οποίο αφαίρεσε από το σημείο και συνεληφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, ενώ ο 33χρονος δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο τρίτος δράστης, ο οποίος αναζητείται, δεν συμμετείχε από την αρχή στο συμβάν, αλλά προσέτρεξε σχεδόν ταυτόχρονα στο σημείο, συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη του περιστατικού .

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

αμπε, cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.