«Εφυγε» και το άλλο μισό του Τσιβιλίκα

ΤΣΙΒΙΛΙΚΑΣ

Πήγε να συναντήσει το αγαπημένο της ταίρι… Η Αλίκη Τσιβιλίκα -επί 45 χρόνια (!) παντρεμένη με τον αγαπημένο κωμικό Βασίλη Τσιβιλίκα-, σχεδόν δύο χρόνια από τον θάνατο του συζύγου της ταξίδεψε κι εκείνη για τη γειτονιά των αγγέλων. Αν και «έφυγε» από τη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου, ουδείς, πέραν των δύο παιδιών της και κάποιων στενών συγγενών της, γνώριζε για τον θάνατό της.

Μόλις χθες άρχισε να κυκλοφορεί στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση από ηθοποιούς που έτυχε να επικοινωνήσουν με τα παιδιά της. Και βέβαια όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν ειδοποιήθηκαν για να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και να της πουν το στερνό αντίο. Ομως η απάντηση που πήραν από τα οικεία της πρόσωπα ήταν ξεκάθαρη. «Επιθυμία της ήταν να μη μαθευτεί ο θάνατός της, έτσι ώστε να κηδευτεί το ίδιο διακριτικά όπως στάθηκε στο πλευρό του δημοφιλούς συζύγου της». Μάλιστα λέγεται ότι η σορός της αποτεφρώθηκε στη Βουλγαρία.

Η Αλίκη και ο Βασίλης Τσιβιλίκας ανήκαν στη κατηγορία των ζευγαριών που ήταν τόσο πολύ δεμένα στη ζωή και κατά έναν μοιραίο τρόπο, όταν «έφυγε» ο ένας, σε λίγο καιρό τον ακολούθησε και ο άλλος (κάτι που συνέβη και με τους Κώστα Ρηγόπουλο – Κάκια Αναλυτή και Σωτήρη Μουστάκα – Μαρία Μπονέλου).

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας απεβίωσε στις 29 Φεβρουαρίου του δίσεκτου 2012 και η σύζυγός του τον ίδιο μήνα επτά μέρες νωρίτερα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τα δύο χρόνια που έζησε χωρίς εκείνον ήταν πολύ δύσκολα και μοναχικά, αφού όλη της τη ζωή ήταν μαζί με τον άντρα της και δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με αυτόν τον μεγάλο αποχωρισμό. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που της είχε παρουσιαστεί πριν από αρκετά χρόνια (έπασχε από καρκίνο του μαστού) επανέκαμψε κι αυτό ήταν η αιτία του θανάτου της. «Η Αλίκη ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Ηταν πολύ δεμένη με τον Βασίλη και με τα παιδιά τους, τον Γιάννη και την Ελλη, τα οποία υπεραγαπούσε» λέει στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Ξεκούκης, που είχε συνεργαστεί επί 11 σεζόν με τον Βασίλη Τσιβιλίκα και γνώριζε καλά τη σύζυγό του.

 

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.