ΒΟΥΛΗΤο κείμενο του πολυνομοσχεδίου περιμένουν πλέον στο ΠΑΣΟΚ για να τοποθετηθούν επί των διατάξεων, αλλά όπως προέκυψε και από τη συνάντηση κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (Χρήστος Πρωτόπαπας, Φίλιππος Σαχινίδης, Παναγιώτης Ρήγας, Γιάννης Κουτρουμάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος) με τον Γιάννη Στουρνάρα, το πιο «χοντρό» πρόβλημα παραμένει ο τρόπος διάθεσης του φρέσκου γάλακτος.

«Θα βρούμε άκρη μέσα στις επόμενες 9 ημέρες. Δεν θα κινδυνεύσει η κυβερνητική συνοχή από το γάλα» τόνισε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχε στη σύσκεψη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση στο ΓΛΚ τη Δευτέρα, όχι μόνο για το κοινωνικό μέρισμα, αλλά εφ’ όλης της ύλης.

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή στα μέσα της εβδομάδας και θα ψηφιστεί- εκτός απροόπτου- με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς από τη πλευρά των δανειστών έχει καταστεί σαφές ότι όλα τα προαπαιτούμενα πρέπει να έχουν νομοθετηθεί έως το Eurogroup της 1ης Απριλίου. Το νομοσχέδιο θα έχει τρεις ενότητες, χωρίς να είναι ακόμα σαφές εάν και τα άρθρα θα είναι τρία:

Τράπεζες (διαδικασίες ανακεφαλαιοποίησης)
Φορολογικά (πρόστιμα, φόρος υπεραξίας κ.λ.π.)
Διαρθρωτικά (εργασιακά, παρεμβάσεις ΟΟΣΑ κ.λ.π.)

Γιώργος Παππούς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.