ΕΛΙΑ - ΠΑΣΟΚΑναμενόμενα ήταν τα πρώτα 15 ονόματα των υποψηφίων Ευρωβουλευτών που ανακοίνωσε η Ελιά. Ο κατάλογος των πρώτων αυτών ονομάτων, γνωστοποιήθηκε μετά την συνάντηση που είχαν χθες το μεσημέρι οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος.

Στο μεταξύ, δόθηκαν στη δημοσιότητα, μετά τη σύσκεψη τα πρώτα ονόματα, τα οποία πιθανότατα θα περιληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο της «Ελιάς».

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν με την ένδειξη «ενδεικτικές προτάσεις υποψηφιοτήτων», είναι τα ακόλουθα:
Ράπτη Συλβάνα,
Μπατζελή Κατερίνα,
Καϊλή Εύα,
Χειμωνάς Θανάσης,
Πιερρακάκης Κυριάκος,
Καψής Παντελής,
Ιωακειμίδης Παναγιώτης,
Καρδαράς Ευθύμης,
Κατσέλος Σωτήρης,
Καρέλας Δημήτρης,
Μπρίμης Δημήτρης,
Παπαϊωάννου-Σφαέλου Μαρία,
Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος,
Τσολακίδης Νίκος,
Κωστούλας Παναγιώτης,
Πάτρας Παναγιώτης,
Επιτροπάκης Μάνος,
Μπίστης Νίκος.

Αξίζει να σημειωθεί η άρνηση για προσωπικούς λόγους του Γιώργου Πεταλωτή να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο ενώ ανοιχτό παραμένει το αν θα συμμετέχει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Οσον αφορά τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες από το iefimerida.gr, δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις ευρωεκλογές με την «Ελιά», καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον οποίο συναντήθηκε χθες, του ζήτησε να παραμείνει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.

Τα υπόλοιπα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών πρόκειται να ανακοινωθούν την επόμενη Κυριακή οπότε και θα υπάρξει νέα συνάντηση των πλευρών που έχουν συγκροτήσει την «Ελιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.