Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το νομοσχέδιο- μαμούθ με τα προαπαιτούμενα -«Μυρίζει» κόμπλα για το γάλα

Μάρτιος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΒΟΥΛΗΤο κείμενο του πολυνομοσχεδίου περιμένουν πλέον στο ΠΑΣΟΚ για να τοποθετηθούν επί των διατάξεων, αλλά όπως προέκυψε και από τη συνάντηση κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ (Χρήστος Πρωτόπαπας, Φίλιππος Σαχινίδης, Παναγιώτης Ρήγας, Γιάννης Κουτρουμάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος) με τον Γιάννη Στουρνάρα, το πιο «χοντρό» πρόβλημα παραμένει ο τρόπος διάθεσης του φρέσκου γάλακτος.

«Θα βρούμε άκρη μέσα στις επόμενες 9 ημέρες. Δεν θα κινδυνεύσει η κυβερνητική συνοχή από το γάλα» τόνισε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχε στη σύσκεψη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα υπάρξει νέα συνάντηση στο ΓΛΚ τη Δευτέρα, όχι μόνο για το κοινωνικό μέρισμα, αλλά εφ’ όλης της ύλης.

Το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στη Βουλή στα μέσα της εβδομάδας και θα ψηφιστεί- εκτός απροόπτου- με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, καθώς από τη πλευρά των δανειστών έχει καταστεί σαφές ότι όλα τα προαπαιτούμενα πρέπει να έχουν νομοθετηθεί έως το Eurogroup της 1ης Απριλίου. Το νομοσχέδιο θα έχει τρεις ενότητες, χωρίς να είναι ακόμα σαφές εάν και τα άρθρα θα είναι τρία:

Τράπεζες (διαδικασίες ανακεφαλαιοποίησης)
Φορολογικά (πρόστιμα, φόρος υπεραξίας κ.λ.π.)
Διαρθρωτικά (εργασιακά, παρεμβάσεις ΟΟΣΑ κ.λ.π.)

Γιώργος Παππούς

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 22nd, 2014 at 12:05 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply