Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έρευνα Εισαγγελέα Αρείου Πάγου: Δικηγορικό γραφείο «ηθικός αυτουργός» σε εξέγερση στις φυλακές;

Μάρτιος 22nd, 2014 by Χρήστος Μίμης

Φυλακές   ΔομοκούΤην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκάλεσαν καταγγελίες για εμπλοκή δικηγορικού γραφείου των Αθηνών σε υποκίνηση παράνομων πράξεων μέσα στις φυλακές.

Οι εν λόγω καταγγελίες οι οποίες φαίνεται ότι συνδέονται και με στοιχεία προκάλεσαν την παρέμβαση σε ανώτατο εισαγγελικό επίπεδο αφού σχετίζονται με τη δημιουργία των φυλακών Γ Τύπου στο Δομοκό την οποία έχει εξαγγέλλει προ ολίγων εβδομάδων η κυβέρνηση μετά και την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελλομένων αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι κατάδικοι που αναμένεται να μεταφερθούν στην κλειστή φυλακή υψίστης ασφαλείας και ήδη σχεδιάζουν τον τρόπο αντίδρασής τους.

iefimerida

This entry was posted on Σάββατο, Μάρτιος 22nd, 2014 at 11:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply