Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Τρεις χιλιάδες αστυνομικοί επί ποδός για την παρέλαση

Μάρτιος 21st, 2014 by Χρήστος Μίμης

Θα γίνει και φέτος… πριβέ για 1.000 διαπιστευμένους

ΠΑΡΕΛΑΣΗ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙΜε τη συμμετοχή τριών χιλιάδων αστυνομικών και περίπου χιλίων διαπιστευμένων θα διεξαχθεί η μαθητική και η στρατιωτική παρέλαση της εθνικής επετείου, την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.

Η παρέλαση και φέτος θα διεξαχθεί με μεγάλους πρωταγωνιστές τα… κάγκελα, όπως γράφει η «Ελευθεροτυπία», που θα τοποθετηθούν κατά μήκος της διαδρομής αλλά και γύρω από την εξέδρα των επισήμων, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η πρόσβαση σε όσους έχουν πάρει διαπίστευση από την Περιφέρεια Αττικής, που τις διανέμει, θα είναι εφικτή από την πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος και μόνο με την επίδειξή της.

Κατά μήκος της διαδρομής αλλά και σε σημεία που κρίνονται «επικίνδυνα» για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα βρίσκονται και αστυνομικοί των ΜΑΤ. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ έχουν ήδη δώσει εντολή προς τους αστυνομικούς, όπως γράφει η εφημερίδα, να μην επιτρέψουν οποιαδήποτε προσπάθεια παρεμπόδισης της ομαλής διεξαγωγής των εκδηλώσεων ενώ άδειες και ρεπό έχουν ανακληθεί.

This entry was posted on Παρασκευή, Μάρτιος 21st, 2014 at 12:23 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply