Η ηλεκτρονική υποβολή θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2014

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΑνοίγει σήμερα -Πέμπτη 20 Μαρτίου- το μεσημέρι το taxisnet για τις Φορολογικές δηλώσεις 2014, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικου Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη μέσω twitter.

Η ηλεκτρονικη υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2014 (Ε1 και των συμπληρωματικών εντύπων Ε2 και Ε3) θα ξεκινήσει λίγο μετά το μεσημέρι και θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2014.

Όσον αφορά στα στοιχεία που θα πρέπει να στείλουν τα ασφαλιστικά ταμεία και οι τράπεζες στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για τις βεβαιώσεις αποδοχών για το 2013 ο Χ. Θεοχάρης είπε πως τα περισσότερα από αυτά τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα έως την προσεχή Δευτέρα.

Σημείωσε ακόμη πως οι φορείς κοινωνικής ασφάλισης έχουν διορία μέχρι τις 28 Μαρτίου ώστε να στείλουν τα σχετικά στοιχεία.

Σύμφωνα με τη νέα μεθοδολογία που θα ισχύσει για τις υποβολές δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων έτους 2014 οι κωδικοί της φορολογικής δήλωσης στους οποίους καταχωρούνται παραδοσιακά τα στοιχεία από τις βεβαιώσεις αποδοχών, συντάξεων, αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις θα προσυμπληρώνονται χωρίς τη δυνατότητα επεξεργασίας από τον φορολογούμενο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.