Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Παγίδευσαν σκάφος με εκρηκτικό μηχανισμό στη Φθιώτιδα

Μάρτιος 20th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Εργαζόμενος εντόπισε το μηχανισμό και ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ.
SKAFOSΑυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό είχαν τοποθετήσει άγνωστοι σε σκάφος επιχείρησης ιχθυοκαλλιέργειας που έχει ως έδρα την Λάρυμνα του δήμου Λοκρών στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από ένα μικρό μπουκάλι νερού 500ml που οι δράστες είχαν γεμίσει με βενζίνη, ενώ στον πάτο του μπουκαλιού υπήρχαν βίδες. Στην εξωτερική πλευρά του μπουκαλιού είχαν τοποθετήσει μασούρι δυναμίτιδας 10 εκατοστών συνδεμένο με φυτίλι.

Ο μηχανισμός ήταν καλά κρυμμένος κάτω από σκοινιά που βρίσκονταν μέσα στο σκάφος και εντοπίστηκε από εργαζόμενο της επιχείρησης που επιβιβάστηκε σε αυτό για να εργαστεί.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ενημέρωσε τον Λιμενικό Σταθμό της Λάρυμνας και οι λιμενικοί έσπευσαν στο σημείο. Λίγο αργότερα βρέθηκαν εκεί και πυροτεχνουργοί της αστυνομίας καθώς και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Α.Δ. Φθιώτιδας που έψαξαν στο σκάφος για αποτυπώματα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μπορεί να οδηγήσει στους δράστες.

Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί ο Λιμενικός Σταθμός Λάρυμνας.

lamiastar

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 20th, 2014 at 13:54 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply