Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποκτήστε επίπεδη σμιλευμένη κοιλιά

Μάρτιος 20th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Πως θα έχετε γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα
EPIPEDI KOILIAΗ δημιουργία μιας επίπεδης σμιλευμένης κοιλιάς δεν είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί ως δια μαγείας, καθώς χρειάζεται χρόνο και μεγάλη σωματική προσπάθεια, σε συνδυασμό πάντα με τη σωστή διατροφή. Ακολουθώντας όμως τα τρία παρακάτω tips, θα μπορέσετε να έχετε πιο γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα!

Καταρχήν, θα πρέπει να θυμάστε πως υπάρχουν πολλές ασκήσεις που είναι ιδανικές για την καύση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς και πως ο συνδυασμός και οι εναλλαγές τους μπορεί να δώσουν πιο εμφανή αποτελέσματα. Ανακαλύψτε τις καλύτερες ασκήσεις για γλουτούς και κοιλιά.

Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να αποβάλλετε όσο το δυνατόν περισσότερο το άγχος σας, διότι αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα, αφού δημιουργεί την έκκρισης της ορμόνης κορτιζόλης που είναι υπεύθυνη για την αποθήκευση περισσότερου λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

Και τέλος, να θυμάστε πως η άσκηση από μόνη της δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα. Επομένως, εισάγετε στη διατροφή σας, τρόφιμα πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που προκαλούν την καύση λίπους, φρούτα, λαχανικά, άπαχες πρωτεΐνες και άφθονο νερό, προκειμένου να επισπεύσετε και να ολοκληρώσετε τον στόχο σας. Διαβάστε αναλυτικά τις ιδανικές τροφές για επίπεδη κοιλιά.

beautetinkyriaki

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 20th, 2014 at 14:22 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply