Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι έγραφε η διαθήκη του δολοφόνου της Ιεράπετρας – Το ανατριχιαστικό σκηνικό του εγκλήματος

19 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μια διαθήκη… τόμο είχε αφήσει ο φαρμακοποιός που σόκαρε όλη την Κρήτη με τη δολοφονία του πατέρα του και της αδερφής του, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του

ΕΓΚΛΗΜΑΣύμφωνα με το cretalive.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 54χρονος κάτοικος της Ιεράπετρας είχε κάνει μια μεγάλη διαθήκη με ιδιόχειρες και δαχτυλογραφημένες σελίδες που βρέθηκαν πάνω του, όπως και δυο μεγάλοι κίτρινοι φάκελοι που ήταν δεμένοι σε ένα κορδόνι που είχε περάσει στο λαιμό του.

Ο κάθε φάκελος περιείχε 7-8 μικρότερος φακέλους με αποδέκτες δημόσιους οργανισμούς και φορείς. Με αυτόν τον τρόπο επεδίωκε, όπως εκτιμάται, να διασφαλίσει ότι οι επιθυμίες του θα εκτελούνταν κατά γράμμα.

Στις σημειώσεις αυτές φέρεται να αποκαλύπτεται ότι για ο 54χρονος φαρμακοποιός θεωρούσε την αυτοκτονία μονόδρομο και προετοιμαζόταν καιρό για να εκδικηθεί την οικογένειά του.

Στους δύο κίτρινους φακέλους περιέχονται επίσης δεκάδες έγγραφα, τα οποία ο 54χρονος αυτόχειρας είχε τακτοποιήσει με περισσή επιμέλεια.

Τους πυροβόλησε αρκετές φορές

Σύμφωνα πάντα με το cretalive.gr, η αυτοψία έδειξε ότι και τα δύο θύματα είχαν πυροβοληθεί αρκετές φορές. Ο πατέρας βρέθηκε νεκρός στην καρέκλα που καθόταν στο υπνοδωμάτιο. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και στην κοιλιά.
Η 43χρονη κείτονταν νεκρή στην άκρη του κρεβατιού. Είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι, στο στέρνο, στην κοιλιά.
Ο 54χρονος αυτοπυρπολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο με κυνηγετική καραμπίνα.

Τόσο την καραμπίνα, όσο και το φονικό πιστόλι τα κατείχε νόμιμα, καθώς -με βάση τα επίσημα έγγραφα- πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις.

newsit

This entry was posted on Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2014 at 13:16 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply