Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά: Μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία

19 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Γρεβενών Γη : Η νέα οινοποιία του τόπου μας κατακτάει χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο διαγωνισμό
grevenongiΟι οινοποιία Γρεβενών Γη η νέα επιχειρηματική προσπάθεια της οικογένειας Μαρκόπουλου. Με την εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των τροφίμων και με τον Αποστόλη Μαρκόπουλο στο τιμόνι της επιχείρησης, κατασκευάστηκε στο Ελεύθερο Γρεβενών μια σύγχρονη οινοποιητική μονάδα που φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά της ελληνικής οινοποιίας. Συνεργάστηκε με την κορυφαία ελληνίδα οινολόγο Άρτεμις Τουλάκη και με προσεκτική επιλογή σταφυλιών από τα Γρεβενά και από το Αμύνταιο οινοποίησε ελληνικές και ξενικές ποικιλίες.
Τρείς είναι οι ετικέτες του κρασιού που κυκλοφορούν πλέον στην αγορά.
ΘΡΑΨΑ το λευκό, ΚΑΛΥΒΙΑ το ροζέ και ΠΕΤΡΙΝΟ ΑΛΕΤΡΙ το κόκκινο.
Το λευκό ΘΡΑΨΑ αφού εντυπωσίασε τους δημιουργούς του, κατέβηκε στον Διεθνή Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου συμμετείχαν τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και κρασιά από τις χώρες Βραζιλία, Γερμανία, Κύπρο, Κίνα και Σλοβακία (533 στο σύνολο).
Το γρεβενιώτικο κρασί ΘΡΑΨΑ αφού εντυπωσίασε στους 16 έλληνες και ξένους Γευσιγνώστες, του απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο αφήνοντας πίσω πολλά επώνυμα κρασιά.

Πληροφορίες για την οινοποιία και τα κρασιά μπορείτε να βρείτε στο

www.grevenongi.gr

This entry was posted on Τετάρτη, 19 Μαρτίου, 2014 at 17:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply