Συντετριμμένος ο Mick Jagger από την απώλεια της συντρό φου του – Ματαιώνεται η συναυλία των Rolling Stones στο Περθ της Αυστραλίας

MIK JAGERΟι Rolling Stones ματαίωσαν τη προγραμματισμένη για αύριο συναυλία τους στο Περθ της Αυστραλίας έπειτα από τον θάνατο της συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το συγκρότημα επρόκειτο να ξεκινήσει από το Περθ μία περιοδεία που περιλάμβανε έξι συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η εταιρεία Frontier Touring ανακοίνωσε ότι η συναυλία του Περθ δεν θα πραγματοποιηθεί και κάλεσε το κοινό να διατηρήσει τα εισιτήριά του μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Μικ Τζάγκερ, ο Ρόν Γουντ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Τσάρλι Γουάτς έφθασαν χθες στο Περθ με το ιδιωτικό τους τζετ. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Περθ ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος παραμένει στην πίστα του αεροδρομίου.

Εκπρόσωπος του Μικ Τζάγκερ είπε ότι ο τραγουδιστής «είναι σοκαρισμένος και συντετριμμένος» από τον θάνατο της Σκοτ.

Η Σκοτ και ο Τζάγκερ ήταν ζευγάρι από το 2001.

Η Ελ Ρεν Σκοτ (το πραγματικό της όνομα ήταν Λουάν Μπαμπρόου) μεγάλωσε από ανάδοχους γονείς στη Γιούτα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στο Παρίσι και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να εργαστεί ως στυλίστρια.

Τον προηγούμενο μήνα επρόκειτο να παρουσιάσει δημιουργίες της στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Ωστόσο, το σόου της ακυρώθηκε, εξαιτίας «καθυστερήσεων στην παραγωγή».

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε στην Post μια πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».

tovima, thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.