Ρεάλ – Σάλκε, Τσέλσι – Γαλατάσαράι
champion LeagueΜε την Ρέαλ Μαδρίτης να προβάρει ενώπιον των οπαδών της στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το εισιτήριο της πρόκρισής στην οκτάδα του Champions League κόντρα στη Σάλκε, το σημερινό ενδιαφέρον στρέφεται στο Λονδίνο όπου η Τσέλσι θα επιδιώξει να προασπίσει το 1-1 που πήρε από τη Γαλατά στην Τουρκία.

 

O Ζοζέ Μουρίνιο έπλεξε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου το εγκώμιο τόσο του Ντιντιέ Ντρογκμπά όσο και του Ουέσλι Σνάιντερ και προέβλεψε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει κριθεί από το πρώτο του ημίχρονο. Εφόσον η Τσέλσι προκριθεί θα γίνει η πρώτη ομάδα από την Αγγλία που τα καταφέρνει, καθώς ήδη Μάνστεστερ Σίτι και Άρσεναλ έχουν αποκλειστεί.

 

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη προκριθεί μετά το επιβλητικό 1-6 επί της Σάλκε αλλά ο Κάρλο Αντσελότι ζήτησε από τους παίκτες του να σεβαστούν τον θεσμό και τους αντιπάλους, αν και όπως είπε προτίθεται να προβεί σε αλλαγές. Τους νεαρούς παίκτες της Σάλκε θα εμπιστευτεί από την άλλη ο προπονητής της Σάλκε, Γενς Κέλερ.

Το πρόγραμμα των ρεβάνς των “16”:

Τρίτη 11/03

Ατλέτικο – Μίλαν 4-1 [1-0]

Μπάγερν – Άρσεναλ 1-1 [2-0]

 

Τετάρτη 12/03

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι 2-1 [2-0]

Παρί Σεν-Ζερμέν – Λεβερκούζεν 2-1 [4-0]

 

Τρίτη 18/03

Τσέλσι – Γαλατάσαράι [1-1]

Ρεάλ – Σάλκε [6-1]

 

Τετάρτη 19/03

Ντόρτμουντ – Ζενίτ [4-2]

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός [0-2]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.