Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

Για αποστασία και προδοσία κατηγορεί η Χ.Α τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο

Μάρτιος 18th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τον εγκαλεί για την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα

Χρυσοβαλάντης ΑλεξόπουλοςΓια «αποστασία» και για «άθλια και προδοτική συμπεριφορά» κατηγορεί η ΚΟ της Χρυσής Αυγής τον βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, μετά την ανεξαρτητοποίησή του.

Παράλληλα, τον εγκαλεί για την απόφασή του να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα, σημειώνοντας -σε σχετική ανακοίνωση- πως «έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή».

«Πριν τις εκλογές όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος είχαμε δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής μας πως δεν θα προδώσουμε ποτέ την εντολή του ελληνικού λαού, να περιφρουρήσουμε τα δίκαιά του υπό την σημαία του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είχαμε δώσει τον λόγο μας πως αν μία μέρα κάναμε πίσω, θα υποβάλαμε αυτομάτως την παραίτησή μας από το βουλευτικό αξίωμα. Η σημερινή επαίσχυντη πράξη Αλεξόπουλου αποδεικνύει πως εκτός των άλλων έχει απολέσει και την προσωπική του τιμή» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι βουλευτές της ΧΑ δηλώνουν ότι καταδικάζουν «τα ψεύδη, τις συκοφαντίες και την εν γένει άθλια και προδοτική συμπεριφορά που επέδειξε» και υποστηρίζουν ότι «με την στάση του, προσέβαλε πρώτα απ’ όλα τα εκατομμύρια των Ελλήνων πολιτών» που στηρίζουν το κόμμα.

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 18th, 2014 at 07:09 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply