Κατασχέθηκαν 4.811 γραμμάρια κάνναβης  – Αναζητούνται άλλα δύο (2) άτομα

XIONATO KASTORIASΣτα πλαίσια στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων για την αποτροπή εισόδου ναρκωτικών στη χώρα, την Κυριακή (16.03.2014) τις βραδινές ώρες στο Χιονάτο Καστοριάς,  αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας (28 και 29 χρονών), ενώ αναζητούνται και δύο συνεργοί τους, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Διασυνοριακού Εγκλήματος με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντόπισαν σε δασική περιοχή στο Χιονάτο Καστοριάς ομάδα τεσσάρων ατόμων, οι οποίοι είχαν εισέλθει πεζή, παράνομα στη χώρα. Κατά τη διαδικασία προσέγγισής τους για να προβούν στον έλεγχο, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δύο εξ αυτών, ενώ οι υπόλοιποι εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο της περιοχής, αλλά και την εγγύτητά τους στην ελληνοαλβανική μεθόριο,  τράπηκαν σε φυγή.

Από τον αστυνομικό έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες έφεραν σακίδια πλάτης, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2.295 και 2.516 γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κάνναβη συνολικού βάρους 4.811 γραμμαρίων και
  • ένα (1) κινητό τηλέφωνο

Το προανακριτικό έργο για τη συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.