Αποχώρησε από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής ο Χρ. Αλεξόπουλος με καταγγελίες για την «εγκληματική της δράση» -Έστειλε επιστολή στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣΕπιστολή ανεξαρτητοποίησης από την ΚΟ της Χρυσής Αυγής έστειλε ο κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος προς τον Πρόεδρο της Βουλής κάνοντας σε αυτή ξεκάθαρη αναφορά στην εγκληματική δράση του πρώην πλέον κόμματός του.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείται το πρώτο ρήγμα στην έως τώρα συμπαγή ομάδα του ακροδεξιού μορφώματος ενώ δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να σημειωθούν και νέες αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει ότι «μετά τις αποκαλύψεις και τα δημοσιεύματα για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής την οποία εγώ αγνοούσα δεν μπορώ να είμαι μέλος της ΚΟ» ενώ επισημαίνει ότι εντάχθηκε στο συγκεκριμένο κόμμα με κίνητρο «την υπεράσπιση της Πατρίδας στην οποία παραμένω πιστός».

Να σημειωθεί ότι την Περασμένη Πέμπτη όταν ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής για την επεξεργασία της δικογραφίας επί της οποίας οι ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση ζητούν να αρθούν οι ασυλίες όλων των μελών της ΧΑ, ο βουλευτής ανέφερε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με όσα καταγράφονται στο ανακριτικό υλικό.

Σε κάθε περίπτωση, οι διώξεις φαίνεται ότι ενεργοποιούν διασπαστικές δυνάμεις με αποτέλεσμα εκείνοι που δεν έχουν «ιστορική» σχέση με το κόμμα και με την δραστηριότητά του πριν αυτό μπει στο κοινοβούλιο,  αλλά βρέθηκαν σε αυτό λόγω της εκλογικής του έκρηξης, να επιθυμούν να διαχωρίσουν την θέση τους.

Η συγκεκριμένη διαπίστωση αφορά κυρίως στους βουλευτές επαρχίας και γενικότερα περιοχών στις οποίες η ΧΑ δεν είχε στο παρελθόν καμία αναφορά όπως είναι ο κ. Αλεξόπουλος που εκλέγεται στην Λάρισα.

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.