Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Όλο και περισσότεροι οι χρήστες που βγάζουν λεφτά μέσα από το Vine!

Μάρτιος 16th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Vine!Πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν καταφέρει να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και βγάζουν λεφτά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όπως είναι η υπηρεσία βίντεο Vine.

To Vine είναι μία υπηρεσία του Twitter που επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο μέγιστης διάρκειας 6 δευτερολέπτων και να το μοιράζονται με όσους τους ακολουθούν (Followers).

Βλέποντας οτι τα βίντεο στην υπηρεσία είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ χρηστών δεν είναι λίγες οι εταιρίες που πληρώνουν χρήστες που έχουν πολλούς followers για να αναδημοσιεύσουν ή ακόμα και να προμοτάρουν τα προϊόντα τους…

Μία από αυτούς τους χρήστες είναι και η 16χρονη Lauren Giraldo η οποία έχει καταφέρει να είναι από τους πιο δημοφιλής χρήστες της υπηρεσίας με πάνω από 2 εκατ. Followers με αποτέλεσμα να βγάζει πάνω από 2000$ το μήνα από προϊόντα ή εταιρίες που προωθεί μέσα από το λογαριασμό της στο Vine.

Δεν είναι μόνο η Lauren μιας και όλο και αυξάνονται οι χρήστες που με τη δημιουργικότητά τους αποκτούν φανατικό κοινό στο πρωτόττυπο αυτό κοινωνικό δίκτυο και στη συνέχεια τους προσεγγίζουν οι εταιρίες για να κάνουν χορηγημένες αναρτήσεις.

techit

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 16th, 2014 at 08:03 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply