BEROIAΖωντανή… και με τη βούλα έμεινε η Βέροια! Ένα χτύπημα πέναλτι του Μπεν στο 90’ απάντησε σε αυτό του Ούμπιντες από το 14’ και γράφοντας το 1-1 με τον Ατρόμητο, έδωσε πολύτιμο βαθμό στη «βασίλισσα».

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Βέροια και Ατρόμητος, καθώς στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1, χάρη στα γκολ του Ούμπιδες με πέναλτι στο 14ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους και του Μπεν στο 90′ για τους γηπεδούχους.Στην πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, στο 14ο λεπτό, ο Παπαδόπουλος βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη, ο Γεωργιάδης τον ανέτρεψε και ο Ούμπιδες ευστόχησε στο πέναλτι δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Μετά το γκολ που δέχθηκαν, οι παίκτες της Βέροιας προσπάθησαν ν΄αντιδράσουν, αλλά δεν καταφεραν κάτι ουσιαστικό, καθώς επέλεξαν μερικα μακρινα σουτ που δεν απείλησαν τον τσεναμο. Αντίθετα, στο 25` ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά οι αμυντικοί της Βέροιας πρόλαβαν τον Καραμάνο πριν βρεθεί τετ-α-τετ με τον Καντιμοίρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έφτασε και πάλι κοντά στην επίτευξη ενός γκολ, όμως στο 51ο λεπτό, ο Καντιμοίρης απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασε του Παπαδόπουλου από πλεονεκτική θέση, ενώ ένδεκα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπρίτο μέσα απ την περιοχή.

Στο υπόλοιπο διάστημα και μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δεν υπήρξε κάποια σημαντική φάση, με τους Περιστεριώτες να προσέχουν περισσότερο την αμυντική τους λειτουργία και τους γηπεδούχους, να μην μπορούν να φανούν απειλητικοί. Ωστόσο, στο 90ο λεπτό, ο Ντόγος μπήκε στην περιοχή του Ατρομήτου, δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Φυτανίδη, ο Κουκουλάκης έδειξε την «άσπρη βούλα» και ο Μπεν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Ετσι, ο Ατρόμητος εχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον βέβαιο πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ η Βέροια διατηρήθηκε στην «επικίνδυνη ζώνη».

Δείτε τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Βέροια – Ατρόμητος για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ:

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ (Ράσκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπάρμπας, Οστοϊτς (85` Ντόγος), Σιόντης (82` Μάνος), Βεργώνης, Μπεν, Μπαργκάν (68` Παυλίδης), Γκονσάλβες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσεναμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (70` Φωτάκης), Νάστος, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (81` Ναπολεόνι), Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιδες (90` Φάμπιο), Πίτου Γκαρσία.

δολ,αμπε

Το πρόγραμμα (όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3

Βέροια – Ατρόμητος 1-1

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης (Γηπ. “Θ. Βαρδινογιάννης”, 17:15)

Ολυμπιακός – Πανθρακικός (Γηπ. “Γ. Καραϊσκάκης”, 19:30)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/3

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (Γηπ. “Οι Ζωσιμάδες”, 15:00)

Αστέρας Τρίπολης – Εργοτέλης (Γηπ. “Θ. Κολοκοτρώνης”, 17:15)

Πανιώνιος – Λεβαδειακός (Γηπ. Νέας Σμύρνης, 17:15)

Πλατανιάς – Καλλονή (Γηπ. Περιβολίων, 17:15)

Αρης – ΠΑΟΚ (Γηπ. “Κλ. Βικελίδης”, 19:30)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/3

Παναιτωλικός – Ξάνθη (Γηπ. Παναιτωλικού, 19:30)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.