Ένα δράμα ζει το καλό κορίτσι Swetlana Maslowskaya -Πήρε δώρα από 90χρονο μεγιστάνα, τα πούλησε και ξέχασε να τα δηλώσει

lifestyleΣε λυγμούς ξέσπασε το πρώην κουνελάκι του Playboy, Swetlana Maslowskaya, όταν δικαστής στη Φρανκφούρτη της επέβαλε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 32χρονη καλλονή δεν είχε καταβάλει φόρους ενός εκατομμυρίου ευρώ μετά από την πώληση δώρων, που της είχε κάνει ο… 90χρονος εραστής της, Bruno Schubert.

Η νεαρή είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον κληρονόμο της γερμανικής ζυθοποιίας Henninger ο οποίος το διάστημα που ήταν μαζί της, της είχε κάνει δώρα αξίας που ξεπερνούσαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μετρητά, αυτοκίνητα, κοσμήματα, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς ήταν κάποια από τα δώρα του βιομηχάνου τα οποία η 32χρονη αποφάσισε να πουλήσει μετά το θάνατο του. Η 32χρονη ωστόσο λογάριαζε χωρίς την Γερμανική εφορία η οποία την κατηγόρησε ότι φοροδιαφεύγει.

Σύμφωνα με τη  Bild, η Maslowskaya συνάντησε τον Schubert το 2004, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος. Πέντε μήνες μετά το θάνατο της γυναίκας του, τον Αύγουστο του 2009, παντρεύτηκε την 25χρονη Meharit Kifle.

Ο Schubert έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2010 σε ηλικία 90 ετών. Νωρίτερα είχε αλλάξει τη διαθήκη του αφήνοντας όλη την περιουσία του στην 25χρονη Kifle. Στη Swetlana, δεν άφησε τίποτα, αλλά με τόσα κοσμήματα, δεν θα πρέπει να έχει παράπονο.

Νews247, Bild, Daily Mail

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.