«Στόχος μας η νίκη»

Αλβέρτης«Ο ρυθμός θα είναι ένα μεγάλο κλειδί για τον αγώνα» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φραγκίσκος Αλβέρτης, αναφερόμενος στον σημερινό αγώνα  (20:00) με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία. «Στόχος μας είναι η νίκη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο και να προκριθούμε στα play offs» προσέθεσε ο νέος τεχνικός του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ειδικά στην Ευρωλίγκα και όταν παίζεις εκτός έδρας. Η Εφές παίζει τώρα καλύτερα από ό,τι στην αρχή της σεζόν. Στόχος μας είναι η νίκη και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο και να προκριθούμε στα play offs.

»Πιστεύω πως ο ρυθμός θα είναι ένα μεγάλο κλειδί για τον αγώνα. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους να επιβάλουν τον δικό τους και να παίξουν με τον τρόπο που τους ταιριάζει στο γήπεδό τους. Θα πρέπει να επιβάλουμε εμείς το δικό μας ρυθμό», δήλωσε ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», που δεν υπολογίζει στους Γκιστ και Κάρι.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος τόνισε: «Η Εφές είναι μια ομάδα με πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Τους αρέσει να παίζουν γρήγορα και έχουν καλούς σουτέρ, αλλά και κάποιους δυνατούς ψηλούς. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας να παίξουμε με πολλή ενέργεια, πάθος και να προσπαθήσουμε περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

»Θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι με το νέο μας προπονητή. Είναι μια διαφορετική φωνή στην προπόνηση. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά σε τόσο λίγο χρόνο, αλλά θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια μικρά πράγματα για την ώρα. Στο μυαλό μας έχουμε ότι πρέπει να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια και να είμαστε πιο αποφασισμένοι».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.