Στους τέσσερις οι νεκροί, 74 οι τραυματίες
HARLEMΣε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης φέρεται πως νοσηλεύεται ο 42χρονος ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος, που ως χθες εμφανιζόταν ως αγνοούμενος από τη χθεσινή έκρηξη στο ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Παναγόπουλος διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός κτιρίου που κατέρρευσε και είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του Lisbeth Perez, 45 λεπτά πριν από την έκρηξη.

Εν τω μεταξύ πληροφορίες που δεν διασταυρώνονται κάνουν λόγο και για την πιθανότητα να υπάρχουν άλλα δυο ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ο νεότερος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για 4 νεκρούς, 74 τραυματίες και 9 αγνοούμενους, ενώ μερικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αναζητούνται 12 άτομα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών και τα όσα ανέφερε χθες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, η ισχυρή έκρηξη που ισοπέδωσε δυο κτίρια οφείλεται σε διαρροή αερίου.

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.