Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Τάσος Χαλκιάς από το Παρτάλι στον Δήμο Χαϊδαρίου…

Μάρτιος 13th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τάσος ΧαλκιάςΟ σκληροτράχηλος Διαμαντής από το «Κάτω Παρτάλι» κατεβαίνει για δήμαρχος!

Ο Τάσος Χαλκιάς, που υποδύεται τον απολαυστικό ρόλο ενός μπρουτάλ άντρα της περιφέρειας στη δημοφιλή σειρά του Mega, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις φετινές δημοτικές εκλογές. Ο αγαπημένος ηθοποιός θα είναι υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στο Χαϊδάρι (μια περιοχή στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα), καθώς το ασυμβίβαστο δεν «αγγίζει» τους ηθοποιούς.

Όπως γράφει η «Espresso» , δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Χαλκιάς δέχεται πρόταση να ασχοληθεί με τα κοινά. Ομως τώρα θεωρεί πως είναι έτοιμος να πάρει τα ηνία της πόλης του.

«Αποδέχθηκα πρόταση να ηγηθώ σε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, να βγω μπροστάρης για τον Δήμο Χαϊδαρίου. Δεν μπορούσα να μην πω το “ναι” έχοντας ένα φωτεινό παράδειγμα μπροστά μου, τον φίλο μου τον Αποστόλη Γκλέτσο. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους. Κατεβαίνω ανεξάρτητος και όσοι πιστοί των κομμάτων ας έρθουν να βοηθήσουν» υποστήριξε.
Οσο για το αν σκοπεύει να σταματήσει τα γυρίσματα στο «Κάτω Παρτάλι» στην περίπτωση που εκλεγεί, ο ηθοποιός δήλωσε στην «Espresso»: «Θα συνεχίσω να παίζω στην αγαπημένη σειρά, αλλά για να δούμε, θα μπορέσω να πάρω το χρίσμα

Πάντως, εκτός από τον Τάσο Χαλκιά, και άλλοι εκπρόσωποι της σοουμπίζ «ρίχνονται» στη μάχη των δημοτικών εκλογών, όπως ο Ηλίας Ψινάκης που θα διεκδικήσει τον Δήμο Μαραθώνα, ο Λευτέρης Πανταζής που θα είναι υποψήφιος για τη δημαρχία των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, η Στέλλα Κονιτοπούλου και ο Νίκος Σταγόπουλος που θέτουν υποψηφιότητα για δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης και ο Θωμάς Παλιούρας που κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Ζωγράφου.

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 13th, 2014 at 14:52 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply