Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Lamda Development: Δημιουργία 10.000 θέσεων εργασίας για την ανάπλαση του Ελληνικού

Μάρτιος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Τις 50.000 θα φτάσουν οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν άμεσα για την ανάπλαση του Ελληνικού. Τι είπε ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development

THESEIS ERGASIAS LAMVA DEVELOPMENTΔέκα χιλιάδες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν άμεσα για την ανάπλαση του Ελληνικού, ενώ στη συνέχεια θα φτάσουν τις 50 χιλιάδες, δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο Οδυσσέας Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, η οποία έχει δώσει την μοναδική προσφορά για την αξιοποίηση της περιοχής.

Όπως εξήγησε ο κ. Αθανασίου, εκτός από το τεράστιο πάρκο που θα είναι κατά 15 φορές μεγαλύτερο από το Πεδίον του Άρεως, θα δημιουργηθούν τεράστιες τουριστικές εγκαταστάσεις, σε απόσταση 300 μέτρων πάνω από την παράλια, η οποία όπως είπε θα είναι ελεύθερη και στους πολίτες.

Επίσης ανέφερε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη της μαρίνας και θα δημιουργηθούν και άλλες τουριστικές εγκαταστάσεις.

Είναι σημαντικό είπε ότι στο επενδυτικό σχήμα μετέχουν όμιλοι από την Κίνα και το Αμπού Ντάμπι.

Ανέφερε τέλος ότι από τα 100 εκατομμύρια κινέζους τουρίστες το χρόνο παγκοσμίως, μόνο 50 χιλιάδες τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα.

news247

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 12th, 2014 at 17:02 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply