Στο φως φέρνει η Malaysian Airlines την τελευταία συνομιλία που είχε με τον πιλότο της πτήσης- Φωτογραφίες του συγκυβερνήτη με αιθέριες υπάρξεις στο πιλοτήριο
πιλοτος BoiengΟσο περνούν οι ώρες και δεν έχει εντοπιστεί το Boeing 777 ή κάποιο άλλο στοιχείο που να μπορεί να ρίξει «φως» στο τι έγινε με την πτήση MH-370, δημιουργούνται νέες θεωρίες σχετικά με το τι μπορεί να έγινε και το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

«Εντάξει καληνύχτα», ήταν η τελευταία φράση που είπε ο πιλότος του Boeing 777 στον πύργο ελέγχου, λίγο πριν εξαφανιστεί από το ραντάρ, αναφέρει η Malaysian Airlines. Αποτέλεσμα της μυστηριώδους εξαφάνισης του αεροσκάφους, ήταν να διατυπωθούν διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να έγινε.

Μέσα στις θεωρίες που έχουν διατυπωθεί είναι και αυτή της τρομοκρατικής ενέργειας, αλλά και της πιθανότητας κάποιο μέλος του πληρώματος να ευθύνεται και για την εξαφάνιση του Boeing. Η θεωρία αυτή, τροφοδοτείται τα τελευταία 24ωρα από μια φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον συγκυβερνήτη της πτήσης με μια αιθέρια ύπαρξη στο πιλοτήριο του αεροσκάφους σε μια παλαιότερη πτήση, κάτι που αποτελεί παραβίαση του πρωτοκόλλου ασφαλείας.

 

Ωστόσο, ο εμπορικός διευθυντής της Malaysian Airlines είπε στο Reuters πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι μπορεί να ευθύνεται κάποιο μέλος του πληρώματος για την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

 

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.