Ο πρωταθλητής της φόρμουλας βρίσκεται εδώ και 2,5 περίπου μήνες σε κώμα

ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡΥπάρχουν «μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, δήλωσε την Τετάρτη η μάνατζέρ του, όπως μετέδωσε το Reuters.

«Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει η οικογένειά του.

Πριν από λίγες μέρες η μάνατζερ του γερμανού πρωταθλητή είχε διαψεύσει δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πιλότος της Formula 1, αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η μάνατζερ του άτυχου «Σούμι», είχε τότε επισημάνει ότι η κατάσταση του πελάτη της παραμένει αμετάβλητη, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει βελτίωση.

«Ο Μίκαελ Βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία δημοσιοποιείται και δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίκαελ ή από την μάνατζέρ του, θα πρέπει να θεωρείται αναληθής» τόνισε.

Ο 45χρονος πιλότος νοσηλεύεται στη Γκρενόμπλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.