Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μόνο η «κούπα» είναι στο μυαλό του ΠΑΟΚ

Μάρτιος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρεται στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό
SAVVIDISΝαι χάρηκε από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού. Ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης δεν «πετάει» στα σύννεφα. Αυτό που θέλει και που επισημαίνει σε όλους στην ομάδα είναι ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος για να μπορέσει να κλείσει η χρονιά με έναν αρκετά καλό τρόπο.

Η πρόθεσή του αυτή φάνηκε και σε δηλώσεις που έκανε στη Nova…

«Οχι απλά το σκέφτομαι, το θέλω. Το θέλω και το πιστεύω. Και προηγουμένως (σ.σ.: το βράδυ της Κυριακής) στα αποδυτήρια είπα στα παιδιά ότι μπορούμε να κερδίσουμε, ότι έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και μετά θα σκεφτούμε για το παρακάτω. Προσωπικά θα κάνω τα πάντα, ό,τι περνάει από τα χέρια μου, έτσι ώστε να φέρω στη Θεσσαλονίκη την κούπα», ανέφερε.

Το μεγάλο αφεντικό του ΠΑΟΚ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αναφέρεται στα δύο παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τα οποία θα οδηγήσουν (τη νικήτρια ομάδα) στον τελικό του Απριλίου. Γνωρίζει καλά και το έχει περάσει σε όλη την ομάδα (συνεργάτες στη διοίκηση, προπονητές παίκτες, φιλάθλους) ότι ένας τίτλος θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στον σύλλογο για μεγάλα πράγματα.

 sport-fm

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 12th, 2014 at 14:53 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply