Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

«Καληνύχτα», είπε ο πιλότος του Boeing στον Πύργο Ελέγχου και εξαφανίστηκε από τα ραντάρ

Μάρτιος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στο φως φέρνει η Malaysian Airlines την τελευταία συνομιλία που είχε με τον πιλότο της πτήσης- Φωτογραφίες του συγκυβερνήτη με αιθέριες υπάρξεις στο πιλοτήριο
πιλοτος BoiengΟσο περνούν οι ώρες και δεν έχει εντοπιστεί το Boeing 777 ή κάποιο άλλο στοιχείο που να μπορεί να ρίξει «φως» στο τι έγινε με την πτήση MH-370, δημιουργούνται νέες θεωρίες σχετικά με το τι μπορεί να έγινε και το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

«Εντάξει καληνύχτα», ήταν η τελευταία φράση που είπε ο πιλότος του Boeing 777 στον πύργο ελέγχου, λίγο πριν εξαφανιστεί από το ραντάρ, αναφέρει η Malaysian Airlines. Αποτέλεσμα της μυστηριώδους εξαφάνισης του αεροσκάφους, ήταν να διατυπωθούν διάφορα σενάρια για το τι μπορεί να έγινε.

Μέσα στις θεωρίες που έχουν διατυπωθεί είναι και αυτή της τρομοκρατικής ενέργειας, αλλά και της πιθανότητας κάποιο μέλος του πληρώματος να ευθύνεται και για την εξαφάνιση του Boeing. Η θεωρία αυτή, τροφοδοτείται τα τελευταία 24ωρα από μια φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον συγκυβερνήτη της πτήσης με μια αιθέρια ύπαρξη στο πιλοτήριο του αεροσκάφους σε μια παλαιότερη πτήση, κάτι που αποτελεί παραβίαση του πρωτοκόλλου ασφαλείας.

 

Ωστόσο, ο εμπορικός διευθυντής της Malaysian Airlines είπε στο Reuters πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι μπορεί να ευθύνεται κάποιο μέλος του πληρώματος για την εξαφάνιση του αεροσκάφους.

 

thetoc

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 12th, 2014 at 12:07 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply