Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η μάνατζερ του Σουμάχερ μιλά για μικρές ενδείξεις βελτίωσης

Μάρτιος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ο πρωταθλητής της φόρμουλας βρίσκεται εδώ και 2,5 περίπου μήνες σε κώμα

ΜΙΚΑΕΛ ΣΟΥΜΑΧΕΡΥπάρχουν «μικρές ενθαρρυντικές ενδείξεις» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, δήλωσε την Τετάρτη η μάνατζέρ του, όπως μετέδωσε το Reuters.

«Έχουμε τη βεβαιότητα ότι ο Μίκαελ θα τα καταφέρει και θα ξυπνήσει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει η οικογένειά του.

Πριν από λίγες μέρες η μάνατζερ του γερμανού πρωταθλητή είχε διαψεύσει δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με το οποίο ο πρώην πιλότος της Formula 1, αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Η μάνατζερ του άτυχου «Σούμι», είχε τότε επισημάνει ότι η κατάσταση του πελάτη της παραμένει αμετάβλητη, διαψεύδοντας τις φήμες που τον ήθελαν να παρουσιάζει βελτίωση.

«Ο Μίκαελ Βρίσκεται σε διαδικασία αφύπνισης. Η κατάσταση δεν έχει αλλάξει. Οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία δημοσιοποιείται και δεν επιβεβαιώνεται από την ομάδα των γιατρών που παρακολουθούν τον Μίκαελ ή από την μάνατζέρ του, θα πρέπει να θεωρείται αναληθής» τόνισε.

Ο 45χρονος πιλότος νοσηλεύεται στη Γκρενόμπλ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Μεριμπέλ, στις 29 Δεκεμβρίου.

δολ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 12th, 2014 at 11:44 and is filed under F1, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply