Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε «Γρεβενιώτης»

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: «Η αλλάζετε ή βουλιάζετε!!!» …

Μάρτιος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (17/09/2012)Ο κυνικός τρόπος με τον οποίο η Κυβέρνηση επιβάλει, κρυπτόμενη πίσω από μια υπηρεσιακή διαταγή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, μια ακόμη οριζόντια μείωση στο πανθομολογούμενα – ακόμη και με δικαστική απόφαση του ΣΤΕ- καταβαραθρωμένο ετήσιο εισόδημα του Αστυνομικού περιορίζοντας την αποζημίωση για την εργασία μας τα Σαββατοκύριακα, αποδεικνύει το μέγεθος του εμπαιγμού και της διπρόσωπης συμπεριφοράς απέναντι σε όσους δήθεν «κόπτεται» να αποκαταστήσει τις αδικίες που έχουν υποστεί.

Είναι πασιφανές ότι το μόνο πλεόνασμα που περισσεύει είναι αυτό της υποκρισίας και της αναλγησίας απέναντι σε εργαζόμενους που στα χρόνια της κρίσης και πάρα τα όσα οικονομικά υπέστησαν όπως και ο υπόλοιπος Λαός, δεν έκαναν βήμα πίσω στο καθήκον τους και στον όρκο τους, μόνο και μόνο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της κοινωνίας και η σταθερότητα της Δημοκρατίας την οποία σέβονται, πιστεύουν και τιμούν ακράδαντα.

Αναμένουμε την άμεση απόσυρση της σχετικής διαταγής, ειδάλλως είτε ο κ. Πρωθυπουργός είναι ανακόλουθος των δεσμεύσεων του, είτε οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες των συναρμόδιων υπουργείων υπονομεύουν τις πολιτικές του αποφάσεις και προφανώς θα πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

Σε κάθε άλλη περίπτωση διαβεβαιώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι η σύγκρουση για τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής θα είναι μετωπική, αδιάλειπτη και το μήνυμα θα σταλεί καθαρά και ξάστερα:

Η αλλάζετε ή βουλιάζετε!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος ΤΡΙΓΩΝΗΣ   Κωνσταντίνος ΛΑΧΑΝΟΣ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 12th, 2014 at 13:05 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply