Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Συνέντευξη τύπου του Ηλία Κασιδιάρη

Μάρτιος 11th, 2014 by Χρήστος Μίμης

xrysh aygh 11Την Κυριακή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης η συνέντευξη τύπου του Ηλία Κασιδιάρη, βουλευτή της Χρυσής Αυγής και υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων με την Ελληνική Αυγή.

Στα κατάμεστα από κόσμο γραφεία μας, αρχικά συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, έγινε διάλογος για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, για τις διώξεις της χούντας των Σαμαροβενιζέλων και τις φυλακίσεις του Αρχηγού μας, των βουλευτών μας, των στελεχών μας και ολόκληρης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής που μεθοδεύουν, καθώς και για τις επικείμενες Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές.

xrysh aygh 13

Στις 14:00 ξεκίνησε η συνέντευξη τύπου με παρόντες πλήθος δημοσιογράφων τοπικών ΜΜΕ και όλων των τηλεοπτικών σταθμών του ν. Κοζάνης.

xrysh aygh 14Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στις γελοίες μεθοδεύσεις του καθεστώτος να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή ελπίζοντας ότι δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές, στην άρση ασυλίας του συνόλου της Κ.Ο. του κινήματος μας και τις αστείες κατηγορίες με τις οποίες θέλουν να προφυλακίσουν όλους τους βουλευτές μας και στην απελπισία της τρεμάμενης κυβέρνησης Βενιζέλου-Σαμαρά να πάρει ένα ξεροκόμματο επικοινωνιακής στήριξης από την τρόικα για να τη βγάλει μέχρι τις εκλογές.

xrysh aygh 12

Για την Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός μας θα κερδίσει στις εκλογές και θα διοικήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας διότι οι πολίτες της Περιφέρειας μας ζητάνε πραγματική αλλαγή και χρηστή διοίκηση από πατριώτες με καθαρά χέρια, νέες ιδέες, αγωνιστικότητα και όρεξη να προσφέρουν πραγματικά στον τόπο τους.

Δήλωσε επίσης πως σε περίπτωση πρωτιάς του κόμματος του θα ζητηθεί ψήφος ανοχής απ’ όλα τα κόμματα, ώστε να καταγγελθεί το μνημόνιο. Η θέση της Χρυσής Αυγής για τη ΔΕΗ είναι ξεκάθαρη τόνισε ο κ. Κασιδιάρης αναφέροντας ότι «η Ελληνική Ενέργεια πρέπει να μείνει υπό κρατικό έλεγχο και σε Ελληνικά χέρια».

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 11th, 2014 at 11:46 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΟΖΑΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply