Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιρανός που ζητούσε άσυλο ο επιβάτης με το κλεμμένο διαβατήριο

11 Μαρτίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Άγνωστη η ταυτότητα του δεύτερου άνδρα
IRAKINOSΙρανός που ήθελε να μετεγκατασταθεί στη Γερμανία ήταν ο ένας από τους δύο άνδρες που επιβιβάστηκαν με πλαστό διαβατήριο στο αεροσκάφος της Malaysia Airlines το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πριν από τρεις ημέρες.

Η ταυτότητα του άλλου άνδρα, που είχε επιβιβαστεί στην πτήση MH370, ερευνάται, δήλωσε ο γενικός επιθεωρητής της αστυνομίας Χαλίντ Αμπου Μπακάρ σε συνέντευξη Τύπου.

Ο 19χρονος Πούρια Νουρ Μοχάμαντ Μεχρντάντ ταξίδευε με αυστριακό διαβατήριο, η κλοπή του οποίου είχε δηλωθεί σε προγενέστερο χρόνο στην Ταϊλάνδη.

«Ο άνδρας αυτός δεν φαίνεται να ήταν μέλος κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης και πιστεύουμε ότι προφανώς προσπαθούσε να μεταναστεύσει στη Γερμανία», δήλωσε ο Χαλίντ Αμπού Μπακάρ, ύστερα από διαβουλεύσεις που είχε με ομολόγους του των ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.

 newsbeast

This entry was posted on Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2014 at 14:56 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply