http://www.star-fm.gr/wp-content/uploads/2013/11/DSC03208-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpgΟ Πρωτέας,  στην Βέροια αντιμετωπίζει την Μελίκη, επιδιώκοντας νίκη (όπως στον πρώτο γύρο στο ΔΑΚ Γρεβενών με σκορ 75-69).

Τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής: 

Να παραμείνει στη κορυφή αυξάνοντας  μάλιστα την απόσταση από τους «διώκτες» του θέλει ο Φοίνικας Λάρισας στον  εκτός έδρας αγώνα, ενώ οι Τιτάνες Παλαμά θα ευελπιστούν οι Θεσσαλοί να μην είναι τόσο αποτελεσματικοί αλλά αντίθετα να πάρουν οι ίδιοι την 13η ΑΕΛ.

Τη Μεταμόρφωση Βόλου φιλοξενούν οι Διόσκουροι Κοζάνης και στόχος τους είναι να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου με 76-74 ενώ αντίθετα άλλη μια νίκη χωρίς μεγάλη προσπάθεια όπως αυτή στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος θα ήθελε πολύ να πάρει η Βόνιτσα κόντρα στη Μακαμπή.

Την θέση του στην 6αδα θα προσπαθήσει να κρατήσει ο Πρωτέας Γρεβενών κερδίζοντας εκτός έδρας την δυναμική Μελίκη ενώ ο Αστέρας Λάρισας θα παλέψει απέναντι στον Αριστοτέλη Φλώρινας εκτός έδρας για να απομακρυνθεί από… ενδεχόμενους κινδύνους (υποβιβασμού).

infobasket.gr 

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής και οι διαιτησίες:
1ος Όμιλος Βορρά
Κυριακή 9/3
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι Κ.-Μεταμόρφωσε Β.: Δεληγιαννίδης, Φουτζίλας (Κηπουρίδης)
Αλεξάνδρειο 18.00 Μακάμπη-Βόνιτσα: Κοντογιάννης, Παζόλης (Λαδόπουλος)
Καστοριά 18.00 Καστοριά-Φοίνιξ Λάρισας: Τσιρτσιμαλης, Κουιτζόγλου (Μερτζάνης)
ΔΑΚ Μελίκης 18.00 Μελίκη-Πρωτέας Γρεβενών: Μοσχότογλου, Πετανίδου (Παπαπέτρου)
ΔΑΚ Φλώρινας 18.00 Αριστοτέλης Φλ.-Αστέρας Λαρ.: Τσούλης, Παπαδόπουλος Χ. (Πλεξίδας)
Αγ. Θωμά Λάρισας 18.00 Λάρισα-Τιτάνες Παλαμά: Σιμητόπουλος, Δαμίγος (Μπεκιάρης)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.