ΞΕΣΠΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ
Ζητούν την άμεση εκταφή του Μανώλη Ρασούλη
Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν προχθές από τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη και η πολιτεία ενημέρωσε την κόρη του, Ναταλία, πως θα πρέπει να προχωρήσει σε εκταφή του πατέρα της.

Η Ναταλία Ρασούλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Στις 5 Μαρτίου κλείνει 3 χρόνια το “φευγιό” του Μανώλο και παλεύουμε να μαλακώσουμε την στιγμή τραγουδώντας.. Μόνο έτσι.. Tην Κυριακή γύρω στις 12:30 στο Πρώτο, έχουμε το μνημόσυνο του μπαμπά για τα 3 χρόνια…Για μια ευχή και μια τσικουδιά.. 3 χρόνια σήμερα από τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη κ η Πολιτεία έσπευσε να τον “τιμήσει” για άλλη μία φορά, όπως “τιμά” τους ανθρώπους του Πολιτισμού της, ΑΝΗΜΕΡΑ της επετείου των τριών χρόνων να μας πει ότι πρέπει άμεσα να πάμε να τον ξεθάψουμε..
Αυτά τα “ωραία”…Και τώρα, ας πενθήσουμε με την ψυχή στο στόμα…. »

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος με ανακοίνωση του: «Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι ο κ.Καμίνης αφήνει τις υπηρεσίες του δήμου της Αθήνας να προχωρήσουν στην εκταφή του Μανώλη Ρασούλη. ‘Ισως ο Μανώλης Ρασούλης να γελούσε στο άκουσμα της, αλλά σε όλους εμάς προκαλεί θλίψη η αδιαφορία του κ.Καμίνη για τον πολιτισμό και την προσφορά του Μανώλη Ρασούλη σε αυτόν.
Τον καλώ να αναλάβει την πρωτοβουλία να σταματήσει κάθε διαδικασία, κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει ήδη. Στον Μανώλη Ρασούλη χρωστάμε, δεν μας χρωστάει».

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.