Για να μπορείς να πεις πως έζησες ευτυχισμένα
10 pragmataΌταν γίνετε παππούδες και γιαγιάδες και κοιτάξετε πίσω στη ζωή σας, τι θέλετε να θυμάστε πως κάνατε; Τι θέλετε να λέτε στα εγγόνια σας; Μια λίστα με όσα ευχόμαστε πως θα μπορέσουμε να πούμε για τη ζωή μας.

Ακολούθησα την καρδιά και τη διαίσθησή μου
Μην αφήνετε τις γνώμες των άλλων να καθορίζουν τη ζωή σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας. Εκείνη θα βρει τον τρόπο.

Είπα αυτά που είχα να πω
Μην αφήσετε λόγια ανείπωτα. Πείτε την αλήθεια, πείτε ό,τι νιώθετε, πείτε «σ’αγαπώ» και «συγγνώμη». Μην λογοκρίνετε τον εαυτό σας.

Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω
Μην χάνετε ευκαιρίες και όταν είστε μπροστά σε κάποια κρίσιμη κατάσταση, κάντε το σωστό. Αν θέλετε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, κάντε το. Κάντε αυτό που πιστεύετε πως θα φέρει σωστά αποτελέσματα.

Έκανα τη διαφορά
Kάντε κάτι μικρό, κάντε κάτι μεγάλο. Βοηθήστε, αλλάξτε τη ζωή των γύρω σας, όπως μπορείτε και όσο μπορείτε.

Ξέρω τι είναι η πραγματική αγάπη
Η αγάπη είναι απρόβλεπτη και σαρωτική. Θέλει να έχεις υπομονή, επιμονή, όρεξη και θέληση να αφεθείς.

Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων
Όπως έχει πει και ο Mick Jagger κάποτε, «δεν μπορείς πάντα να έχεις αυτό που θέλεις, αλλά αν προσπαθήσεις μερικές φορές, ίσως βρεις αυτό που χρειάζεσαι». Να χαίρεστε για όσα έχετε ήδη, να περιμένετε με χαρά όσα θα έρθουν.

Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου
Πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξετε μέσα σας, να γίνετε το άτομο που θα θέλατε να είστε. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματά σας και αναδεικνύοντάς τα.

Έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου
Η Judy Garland είπε κάποτε: «Πάντα να είσαι μια πρώτη εκδοχή του εαυτού σου, αντί να είσαι μια δεύτερη εκδοχή κάποιου άλλου». Να ανταγωνίζεστε πάντα τον καλύτερό σας εαυτό. Μπορείτε πάντα και καλύτερα.

Συγχώρεσα αυτούς που με πλήγωσαν
Μία από τις μεγαλύτερες συμβουλές στη ζωή είναι το να αφήνεις τα πράγματα να περάσουν. Κάποιες φορές δεν θα ξέρετε γιατί τα πράγματα καταλήγουν όπως κατέληξαν, κάποιες φορές θα σας πληγώσουν, όμως αφήστε το να περάσει. Κυρίως βαραίνει εσάς.

Δεν μετανιώνω για τίποτα
Aγαπήστε πολύ, τρέξτε με φόρα στα όνειρά σας, δοκιμάστε όσα θέλετε, κάντε λάθη. Και μη μετανιώσετε, γιατί μόνο έτσι μπορεί κανείς να πει πως έζησε μια γεμάτη ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.