Με αρκετά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
olympiakosΜε στόχο την επιστροφή στις νίκες και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην Τούμπα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την προσεχή Κυριακή τον ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι ότι τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Μίτσελ, ο οποίος προσπαθεί να φτιάξει το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ζητά από τους παίκτες του να μην μείνουν στο παιχνίδι της προηγουμένης Κυριακής.

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για το αρχικό σχήμα, υπολογίζοντας τους διεθνείς και τους τραυματισμούς που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Σίγουρα εκτός είναι ο Σαβιόλα και ο Ολαϊτάν, ενώ ο Μαρκάνο θεωρείται αμφίβολος. Εκείνο που περιμένει ο 51χρονος προπονητής είναι να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς.

Τέσσερις Έλληνες (Μανιάτης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος και Χολέμπας) «φορτώθηκαν» με επιπλέον λεπτά στο χθεσινό φιλικό της Εθνικής με την Κορέα, ενώ ως βασικοί έπαιξαν οι Κάμπελ, Πέρες και Βαλντές στο παιχνίδι της Κόστα Ρίκα με την Παραγουάη στο «Σαν Χοσέ».

Για αυτό δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μίτσελ να παρατάξει μία ενδεκάδα ανάγκη στην Τούμπα.

Λύσεις στην άμυνα μπορούν προσφέρουν ο Παπάζογλου και ο Μπονγκ, ενώ θέση στα χαφ ενδέχεται να πάρουν ο Μασάντο με τον Σάμαρη και ο Ιμπαγάσα.

Φανέλα βασικού θα πάρει ο Φουστέρ, ενώ μοναδικός και χωρίς προβλήματα φορ είναι ο Σέποβιτς.

sport-fm

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.