biblioΗ εκδοτική επιχείρηση «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Ε.Π.Ε.» σας προσκαλεί στην πρώτη παρουσίαση του πρώτου τόμου της σειράς βιβλίων «Εικόνες και Μνήμες του Καστοριανού Ποδοσφαίρου» με τίτλο «Καστοριά 1963-1974», που οραματίστηκαν, οργάνωσαν εκ των θεμελίων και συνέγραψαν από κοινού οι κ.κ. Παναγιώτης Μπάτος και Ιωσήφ Χατζητιμοθέου.

Το περιεχόμενο του εν λόγω βιβλίου μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορικό, αθλητικό, κοινωνικό και πολιτισμικό καθ’ ότι μέσα σε περισσότερες από πεντακόσιες (500) σελίδες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ιστορικές αφηγήσεις απόκρυφων αλλά και συγκινητικών στιγμών, περιγραφές παντός είδους γεγονότων, συλλεκτικές φωτογραφίες και σπάνιους πίνακες στατιστικών στοιχείων και βιογραφικών σημειωμάτων, αποτυπώνεται με πλήρη ακρίβεια κάθε πτυχή της ιστορίας του συλλόγου που ακούει στο όνομα «Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Καστοριάς, από τη γέννηση του ιστορικού σωματείου (1963) μέχρι και την άνοδο στην Α’ Εθνική (1974) της ομάδας που έκανε γνωστή την Καστοριά μας μέχρι τα πέρατα της οικουμένης.

Το βιβλίο παρουσιάζουν οι:
Παναγιώτης Μπάτος
Ιωσήφ – Λάζαρος Χατζητιμοθέου
Ιωάννης Τσαχουρίδης Πρόεδρος του Συλλόγου Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Καστοριάς

Την παρουσίαση προλογίζει ο Σταύρος Ευαγγελίδης, διευθυντής της εφημερίδας «Ορίζοντες».

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014, ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Καστοριάς
Θέμα ομιλίας: «Η πορεία της Καστοριάς από το 1963 έως το 1974»

Με τιμή: Εκδοτική επιχείρηση  «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Ε.Π.Ε.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.