Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πρόστιμο Μπουτάρη στο ΚΚΕ για αφισοκόλληση

Μάρτιος 6th, 2014 by Χρήστος Μίμης

«Μαύρο» στον δήμαρχο λέει το κόμμα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣΓια δεύτερη φορά ο δήμος Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο στο ΚΚΕ για τις αφίσες του φεστιβάλ της ΚΝΕ και η αντίδραση του κόμματος ήταν μια ανακοίνωση που καλεί τους ψηφοφόρους να «μαυρίσουν» τον Μπουτάρη, ενώ κάνουν λόγο για περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης και προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού.

Στην ανακοίνωσή της η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αναφέρει: «Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξομοιώνει το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή και το ΚΚΕ με τις διάφορες επιχειρήσεις, δηλαδή την εμπορική – διαφημιστική αφίσα με την πολιτική – κοινωνική δραστηριότητα».

Επίσης προσθέτουν: «Όλα αυτά τα ξέρει η διοίκηση του κ. Μπουτάρη. Στόχος τους είναι να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση, να τρομοκρατήσουν το λαό, να σωπάσουν όποια φωνή αντιτάσσεται στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους… Ο λαός της Θεσσαλονίκης να δώσει την απάντηση του “μαυρίζοντας” την παράταξη του κ. Μπουτάρη, αλλά και όσων υποστηρίζουν τις αντιλαϊκές πολιτικές».

 

This entry was posted on Πέμπτη, Μάρτιος 6th, 2014 at 07:55 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply